Warning: Declaration of My_Walker::start_el(&$output, $item, $depth, $args) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_el(&$output, $item, $depth = 0, $args = Array, $id = 0) in /var/www/vhosts/m2o5.nl/httpdocs/wp-content/themes/solid-wp/_admin/functions-menus.php on line 44 Warning: Declaration of My_Walker_Footer::start_el(&$output, $item, $depth, $args) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_el(&$output, $item, $depth = 0, $args = Array, $id = 0) in /var/www/vhosts/m2o5.nl/httpdocs/wp-content/themes/solid-wp/_admin/functions-menus.php on line 74 Ontwikkeling Stadion Veendam - m2o5 Real Estate

Projecten

Ontwikkeling Stadion Veendam

Titel
Ontwikkeling Stadion Veendam

Geleverde diensten:

 

Van eind 2008 tot augustus 2009 is in opdracht van de gemeente Veendam een strategisch onderzoek uitgevoerd naar de mogelijkheden voor een nieuw stadion ten behoeve van de gezonde bedrijfsvoering van de BV Veendam. De uitkomst van het onderzoek toonde aan dat een nieuw stadion positief kan bijdragen aan de exploitatie. Wel zijn hier nog vele voorwaarden aan verbonden. m2o5 heeft stadionadvies bv bijgestaan in de rekenmodellen en exploitatie berekeningen van het nieuwe concept.

In het stadion concept stellen we een sterke, herkenbare hoofdvorm voor die enerzijds de wegenstructuur begeleidt en tevens de ongelijkvloerse kruising accentueert. De vorm zo gekozen dat van een afsluitend volume geen sprake is, maar juist van een begeleidende beweging in het plangebied. De gebogen voorgeven aan de N366 markeert de commerciƫle activiteiten van bedrijven die sterk BV Veendam gerelateerd zijn. Het stadion biedt plaats aan 6500 bezoekers (uitbreidbaar) en kenmerkt zich sterk door een multifunctioneel karakter.

Het multifunctionele complex komt langs de verdubbelde snelweg N33 te staan en kost 55 miljoen euro. Naast BV Veendam moeten er ook andere bedrijven onderdak krijgen. Dat blijkt uit een haalbaarheidsonderzoek dat is uitgevoerd in opdracht van de gemeente Veendam.

Uniek concept
Het gaat om een uniek concept, zegt wethouder H.J. Schmaal. Het stadion heeft straks de grootste ‘binnenruimte’ van de wereld. Supporters van de BV Veendam kunnen hun auto parkeren naast het voetbalveld, binnen de ring van het stadion. Naast de club is er plek voor kantoren, horecagelegenheden en een winkelcentrum dat uitkijkt op het voetbalveld.

m2o5 in het kort

m2o5 is een jonge enthousiaste organisatie die gespecialiseerd is in het vertalen en realiseren van gebruikerswensen tot een passende vastgoedontwikkeling. m2o5 denkt in duurzameĀ totaal concepten waarbij creatie van een inspirerende omgeving voor werken, zorgen, wonen en leven centraal staat.

Of u nu moet herstructureren of nieuwbouw wil plegen, m2o5 biedt de mogelijkheid om alle werkzaamheden bij ons onder te brengen. Op deze wijze maakt u gebruik van alle kennis en disciplines van m2o5 terwijl u zelf en uw organisatie kan blijven focussen op de corebusiness.

Het unieke aan onze bedrijfsopzet is dat kunnen voorzien in de ontwikkeling, advisering, architectendiensten, begeleiding van de uitvoering en het beheer van vastgoed. Op deze wijze is onze betrokkenheid bij het eindproduct optimaal en krijgt u als de belegger, de klant en/of toekomstige gebruiker het beste resultaat.