Warning: Declaration of My_Walker::start_el(&$output, $item, $depth, $args) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_el(&$output, $item, $depth = 0, $args = Array, $id = 0) in /var/www/vhosts/m2o5.nl/httpdocs/wp-content/themes/solid-wp/_admin/functions-menus.php on line 44 Warning: Declaration of My_Walker_Footer::start_el(&$output, $item, $depth, $args) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_el(&$output, $item, $depth = 0, $args = Array, $id = 0) in /var/www/vhosts/m2o5.nl/httpdocs/wp-content/themes/solid-wp/_admin/functions-menus.php on line 74 Bouwkostenmanagement - m2o5 Real Estate

Diensten

Postadres

m2o5 Real Estate
Postbus 678
9700 AR Groningen

Nederland


Bouwkosten management 

Bouwprojecten zijn complex en daarom is het van belang om de financiële risico’’s in een vroeg stadium in kaart te brengen. Om de risico’s zo klein mogelijk te houden is het ons inziens belangrijk om een bouwkostendeskundige te betrekken bij de projecten.

m2o5 beschikt over een eigen beëdigde bouwkostendeskundige. Deze bouwkostendeskundige wordt ingezet in alle fasen van de projecten; van investeringsramingen bij de start tot directiebegrotingen, de beoordeling van aannemersbegrotingen, meer- en minderwerk opgaven en exploitatieramingen.

Ook wordt de bouwkostendeskundige regelmatig ingezet bij ‘second opinion berekeningen’ voor projecten van derden en haalbaarheidsonderzoeken. Door zijn gedegen kennis van de bouwkosten in het
algemeen in combinatie met het inzicht in de actuele marktontwikkeling in de bouwsector is hij uitstekend in staat om gedegen en goed onderbouwde begrotingen te maken.