Warning: Declaration of My_Walker::start_el(&$output, $item, $depth, $args) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_el(&$output, $item, $depth = 0, $args = Array, $id = 0) in /var/www/vhosts/m2o5.nl/httpdocs/wp-content/themes/solid-wp/_admin/functions-menus.php on line 44 Warning: Declaration of My_Walker_Footer::start_el(&$output, $item, $depth, $args) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_el(&$output, $item, $depth = 0, $args = Array, $id = 0) in /var/www/vhosts/m2o5.nl/httpdocs/wp-content/themes/solid-wp/_admin/functions-menus.php on line 74 Conceptontwikkeling - m2o5 Real Estate

Diensten

Postadres

m2o5 Real Estate
Postbus 678
9700 AR Groningen

Nederland


ConceptontwikkelingĀ 

m2o5 Real Estate werkt in opdracht en op eigen initiatief volledige vastgoedconcepten uit. Hierbij worden alle juridisch, technische en financiƫle aspecten opgenomen. Speelt u met een gedachte, maar is concretisering moeilijk? Neem dan contact met ons op. Wij leveren altijd vernieuwende en passende oplossingen.

m2o5 in het kort

m2o5 is een jonge enthousiaste organisatie die gespecialiseerd is in het vertalen en realiseren van gebruikerswensen tot een passende vastgoedontwikkeling. m2o5 denkt in totaal concepten waarbij creatie van een inspirerende omgeving voor werken, zorgen, wonen en leven centraal staat.

Of u nu moet herstructureren of nieuwbouw wil plegen, m2o5 biedt de mogelijkheid om alle werkzaamheden bij ons onder te brengen. Op deze wijze maakt u gebruik van alle kennis en disciplines van m2o5 terwijl u zelf en uw organisatie kan blijven focussen op de corebusiness.

Het unieke aan onze bedrijfsopzet is dat kunnen voorzien in de ontwikkeling, advisering, architectendiensten, begeleiding van de uitvoering en het beheer van vastgoed. Op deze wijze is onze betrokkenheid bij het eindproduct optimaal en krijgt u als de belegger, de klant en/of toekomstige gebruiker het beste resultaat.