Warning: Declaration of My_Walker::start_el(&$output, $item, $depth, $args) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_el(&$output, $item, $depth = 0, $args = Array, $id = 0) in /var/www/vhosts/m2o5.nl/httpdocs/wp-content/themes/solid-wp/_admin/functions-menus.php on line 44 Warning: Declaration of My_Walker_Footer::start_el(&$output, $item, $depth, $args) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_el(&$output, $item, $depth = 0, $args = Array, $id = 0) in /var/www/vhosts/m2o5.nl/httpdocs/wp-content/themes/solid-wp/_admin/functions-menus.php on line 74 Mediation Feemanagement - m2o5 Real Estate

Diensten

Postadres

m2o5 Real Estate
Postbus 678
9700 AR Groningen

Nederland


Mediation en Feemanagement 

Het komt (helaas) steeds vaker voor, conflicten tijdens het bouwproces. Het is een groeiend  fenomeen waar de gehele bouwsector mee te maken heeft. De juridische weg voor een bestaand conflict is de gang naar de rechter of het aangaan van een arbitragezaak. Met hoge kosten en vaak lange procedures tot gevolg. Bovendien frustreren deze zaken de totale proces hetgeen het eindresultaat zelden ten goede komt.

Herkent u onderstaande situaties?

–       Ruzie met uw opdrachtgever over de wijze van uitvoering?
–       Stagneert het proces buiten uw invloed om?
–       Is het geleverde product niet conform de afspraken?
–       Oneens met het geclaimde meerwerk?
–       Twijfelt u over de (meerwerk) opgave?

Veelal hebben geschillen te maken met het verschil in verwachtingspatroon. Bouwen is complex en de contractuele afspraken worden gemaakt voordat het eindproduct er is.

Door onze ruime ervaring in de bouwsector kunnen wij ons uitstekend verplaatsen in de betrokken partijen en aangeven wat gebruikelijk is in een dergelijke situatie. Doel moet zijn om het proces in goede banen te leiden, waarbij een ieder positief en constructief meedenkt over de optimale oplossingen.