Warning: Declaration of My_Walker::start_el(&$output, $item, $depth, $args) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_el(&$output, $item, $depth = 0, $args = Array, $id = 0) in /var/www/vhosts/m2o5.nl/httpdocs/wp-content/themes/solid-wp/_admin/functions-menus.php on line 44 Warning: Declaration of My_Walker_Footer::start_el(&$output, $item, $depth, $args) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_el(&$output, $item, $depth = 0, $args = Array, $id = 0) in /var/www/vhosts/m2o5.nl/httpdocs/wp-content/themes/solid-wp/_admin/functions-menus.php on line 74 Onderhoudsplannen - m2o5 Real Estate

Diensten

Postadres

m2o5 Real Estate
Postbus 678
9700 AR Groningen

Nederland


Onderhoudsplannen 

Voor bestaande gebouwen kunnen wij een specifiek advies opstellen van het benodigde onderhoud. Dit kan op basis van periodieke onderhoudsinspecties en meerjarenramingen.
 Op basis van een eerste opname wordt door middel van een visuele inspectie en eventueel met behulp van bestaande tekeningen/bestek de staat van onderhoud van het gebouw geïnventariseerd. Hierna worden de onderhoudsintervallen van de diverse materialen/gebouwdelen in kaart gebracht.

Op basis van bovenstaande gegevens wordt een onderhoudsplan gemaakt voor bijvoorbeeld 10 of 15 jaren. Hierbij wordt per jaar aangegeven welk onderhoud er aan het gebouw dient plaats te vinden, met daarbij de verwachte jaarlijkse investeringen. Zo is het mogelijk om goed inzicht te krijgen in de jaarlijkse onderhoudskosten voor een langere periode. Jaarlijks vindt er een inspectie plaats van het gebouw om tot een optimalisatie van het jaarlijkse onderhoud te komen en wordt eventueel de coördinatie van het uit te voeren onderhoud verzorgd.