Warning: Declaration of My_Walker::start_el(&$output, $item, $depth, $args) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_el(&$output, $item, $depth = 0, $args = Array, $id = 0) in /var/www/vhosts/m2o5.nl/httpdocs/wp-content/themes/solid-wp/_admin/functions-menus.php on line 44 Warning: Declaration of My_Walker_Footer::start_el(&$output, $item, $depth, $args) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_el(&$output, $item, $depth = 0, $args = Array, $id = 0) in /var/www/vhosts/m2o5.nl/httpdocs/wp-content/themes/solid-wp/_admin/functions-menus.php on line 74 Projectmanagement - m2o5 Real Estate

Diensten

Postadres

m2o5 Real Estate
Postbus 678
9700 AR Groningen

Nederland


Projectmanagement 

Het effectief en efficiënt realiseren van een bouwproject (nieuwbouw, restauratie of renovatie) is een enorme uitdaging. Vele facetten hebben invloed op het uiteindelijke resultaat. De belangrijkste zijn communicatie, wet- en regelgeving, bouwtechniek, budgeten en de kwaliteitseisen. Een centrale speler die binnen dit kader de taken voor u organiseert en beheerd is van groot belang voor de uiteindelijk kwaliteit van het product. Door de ruime ervaring van onze mensen is het mogelijk u in vele gradaties te ondersteunen in dit complexe spel.

Naast de fysieke realisatie van een project is het van belang dat u als opdrachtgever of als gebruiker gehoord kan worden. Wij vervullen graag dit aanspreekpunt opdat we de consequenties van uw wensen optimaal kunnen uitzetten in proces en product.

Onze projectmanager draagt zorg voor de voortgang van het project binnen de afgesproken planning en zorgt voor vastlegging van de diverse processtappen. Daarnaast adviseren wij niet alleen over het eindresultaat maar ook over de optimalisering tijdens exploitatie periode. De projectmanager is in staat alle individuele belangen van de betrokkenen te vertalen naar een optimale oplossing binnen het project.