Warning: Declaration of My_Walker::start_el(&$output, $item, $depth, $args) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_el(&$output, $item, $depth = 0, $args = Array, $id = 0) in /var/www/vhosts/m2o5.nl/httpdocs/wp-content/themes/solid-wp/_admin/functions-menus.php on line 44 Warning: Declaration of My_Walker_Footer::start_el(&$output, $item, $depth, $args) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_el(&$output, $item, $depth = 0, $args = Array, $id = 0) in /var/www/vhosts/m2o5.nl/httpdocs/wp-content/themes/solid-wp/_admin/functions-menus.php on line 74 Nieuws - m2o5 Real Estate

Nieuws

Postadres

m2o5 Real Estate
Postbus 678
9700 AR Groningen

Nederland


Opening d’Root Bytesnet Datacenter & Datalab

Datum: November 11th, 2018

Het datacenter & Datalab d’Root is een initiatief van Bytesnet, een onafhankelijke Nederlandse aanbieder van datacenterdiensten in Groningen en Rotterdam. In samenspraak met ASTRON en de Hanzehogeschool is dit duurzame, futuristische en uitnodigende Data Competence Center gerealiseerd op de Zernike Campus in Groningen. m2o5 Real Estate heeft de ontwikkeling verzorgd en TEAM 4 Architecten was verantwoordelijk voor het ontwerp. 

Op 14 november 2018 zal de formele opening worden verricht door Ingrid van Engelshoven, Minister van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap samen met Henk Pijlman, Voorzitter College van Bestuur Hanzehogeschool, Carole Jackson, Directeur ASTRON en Peter de Jong, CEO Bytesnet. 

Wij zijn trots dat wij hebben mogen bijdragen in deze ontwikkeling en wensen alle gebruikers veel succes en geluk toe in dit fantastische gebouw!

lees meer >>>

STEM MEE: Hete Kolen is het mooiste gebouw van 2015!!!!

Datum: June 3rd, 2015

STEM HIER –> OP DE HETE KOLEN

Intro Dag van de Architectuur Groningen enquête
HETE KOLEN is het mooiste gebouw dat het afgelopen jaar binnen de Groningse stadsgrenzen is verrezen! Nu alleen nog even stemmen zodat de rest van de wereld dat ook mag weten. Op de website www.dagvandearchitectuurgroningen.nl pagina vindt u nog twaalf andere genomineerde gebouwen. Bekijk ze allen, maar stem vooral op de HETE KOLEN. Doe dat vóór donderdag 18 juni, klokslag 12:00 uur zodat uw stem geldig is. Dank alvast!

De Stichting Dag van de Architectuur Groningen legt niet alleen haar oor te luisteren bij u, maar ook bij een vakjury, bestaande uit JaapJan Berg, curator, moderator en publicist, Paul Diederen, architect-directeur van Diederendirrix en Owen Zachariasse, manager Innovation and Sustainability bij Delta Development Group.

HOE KUNT U STEMMEN?
Selecteer op de website www.dagvandearchitectuurgroningen.nl het gebouw HETE KOLEN, klik op de foto en vervolgens op het kleine stempotloodje bij de foto’s om uw keuze te maken. LET OP: om de stemming zo eerlijk mogelijk te laten verlopen kunt u per IP adres slechts eenmaal stemmen. Krijgt u bericht dat er al gestemd is? Dan was iemand u voor. Zeker binnen grotere netwerken is de kans hierop groot aangezien de IP adressen hier gedeeld worden. Probeer het in zo’n geval thuis of elders nog een keer. Stemmen met je mobiele device kan natuurlijk ook. Maar let op: ook hier kan het voorkomen dat een IP al gebruikt is. Ook in het mobiele netwerk worden IP adressen namelijk gedeeld.

 

Hete Kolen - exterieur (7 mark sekuur)                            Hete Kolen - exterieur (5 mark sekuur)

Hete Kolen - exterieur (6 mark sekuur)

  • Pagina 1 van 12
  • 1
  • 2
  • 3