Warning: Declaration of My_Walker::start_el(&$output, $item, $depth, $args) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_el(&$output, $item, $depth = 0, $args = Array, $id = 0) in /var/www/vhosts/m2o5.nl/httpdocs/wp-content/themes/solid-wp/_admin/functions-menus.php on line 44 Warning: Declaration of My_Walker_Footer::start_el(&$output, $item, $depth, $args) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_el(&$output, $item, $depth = 0, $args = Array, $id = 0) in /var/www/vhosts/m2o5.nl/httpdocs/wp-content/themes/solid-wp/_admin/functions-menus.php on line 74 Bedrijfswaarden - m2o5 Real Estate

Profiel

Postadres

m2o5 Real Estate
Postbus 678
9700 AR Groningen

Nederland


Bedrijfswaarden

Onze kernwaarden zijn ´betrouwbaar´, ´onafhankelijk´ en ´betrokken´. Deze kernwaarden zijn verankerd in onze organisatie en weerspiegelen ons gedachtegoed. Zij vormen, naast ons enthousiasme en de no-nonsense aanpak, het uitgangspunt voor de manier waarop wij in onze projecten werken en hoe wij met onze relaties omgaan.

Wij hebben oog voor de maatschappelijke, ecologische en culturele waarden en verplichtingen tijdens de ontwikkeling en het beheer van onze projecten. Kenmerkend voor onze werkwijze is de actieve inbreng van onze kennis en ervaring waarbij transparantie hoog in het vaandel staat.

Projecten worden niet alleen bekeken vanuit het oogpunt van exploitatie, maar onderzoeken we tevens de toegevoegde waarde voor degene die er later in werken of wonen. Als onderdeel van de samenleving willen wij het milieu voor de volgende generaties leefbaar houden. Wij zien de belangen op lange termijn en zijn bereid te investeren in kwalitatief hoogwaardige stedenbouw en het hergebruik van ons cultureel erfgoed.