Warning: Declaration of My_Walker::start_el(&$output, $item, $depth, $args) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_el(&$output, $item, $depth = 0, $args = Array, $id = 0) in /var/www/vhosts/m2o5.nl/httpdocs/wp-content/themes/solid-wp/_admin/functions-menus.php on line 44 Warning: Declaration of My_Walker_Footer::start_el(&$output, $item, $depth, $args) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_el(&$output, $item, $depth = 0, $args = Array, $id = 0) in /var/www/vhosts/m2o5.nl/httpdocs/wp-content/themes/solid-wp/_admin/functions-menus.php on line 74 Visie - m2o5 Real Estate

Profiel

Postadres

m2o5 Real Estate
Postbus 678
9700 AR Groningen

Nederland


Visie

De markt vraagt om creatieve oplossingen voor de eindeloze verstedelijking en verloedering van ons maatschappelijk goed. Deze veranderende marktsituatie noodzaakt ons creatieve concepten te ontwikkelen met een integrale project en procesaanpak. Het is van belang in de huidige marktsituatie waarin de grenzen tussen wonen, werken en recreƫren vervagen en een belevingseconomie een opmars kent strategische vastgoed keuzes te maken.

Het ontwikkelen van vastgoed kent geen geijkt pad. Per organisatie, per locatie, per opdrachtgever dient een speciaal gepast plan opgesteld te worden. In onze visie gaat het voor een opdrachtgever niet om de fysieke bouwsteen, maar is een vastgoedontwikkeling de geboorte van een omgeving waarin de kernwaarden en gebruikerswensen van een organisatie gewaarborgd worden.

Het doel van m2o5 is het vertalen en realiseren van deze kernwaarden en gebruikerswensen tot een passende vastgoedontwikkeling. Door een combinatie van passie, inzet en begrip menen wij een meerwaarde te zijn als partner in het proces.