Warning: Declaration of My_Walker::start_el(&$output, $item, $depth, $args) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_el(&$output, $item, $depth = 0, $args = Array, $id = 0) in /var/www/vhosts/m2o5.nl/httpdocs/wp-content/themes/solid-wp/_admin/functions-menus.php on line 44 Warning: Declaration of My_Walker_Footer::start_el(&$output, $item, $depth, $args) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_el(&$output, $item, $depth = 0, $args = Array, $id = 0) in /var/www/vhosts/m2o5.nl/httpdocs/wp-content/themes/solid-wp/_admin/functions-menus.php on line 74 Werkwijze - m2o5 Real Estate

Profiel

Postadres

m2o5 Real Estate
Postbus 678
9700 AR Groningen

Nederland


Werkwijze

In de werkwijze van m2o5 is het strategisch positioneren van het vastgoed vanuit conceptueel perspectief een belangrijk aspect. Op strategisch niveau heeft het vastgoed van m2o5 het doel ondersteuning te bieden in de verbetering van de collectieve bedrijfsprestaties van de gebruiker. Zo kan bedrijfsmatig vastgoed zowel op indirecte als op directe wijze bijdragen aan het behalen van organisatie doelen. Denk o.a. aan het opbouwen en ondersteunen van het imago, het beheersen van risico’s, het verhogen van flexibiliteit en de ondersteuning van de bedrijfscultuur. Elementen die in de huidige belevings-economie een steeds grotere rol gaan spelen.

Gedurende het ontwikkelingsproces met m2o5 komen alle belangrijke aspecten van strategie, het opstellen van het Programma van eisen (PVE), financiering, exploitatie- en rendementsberekeningen, de realisatie en het beheer aan bod. Tijdens dit proces zorgen we samen dat het vastgoed een bijdrage gaat leveren aan de organisatorische kernwaarden van de gebruiker en belegger. We moeten met elkaar de kansen zien en de problematiek oplossen.

Daarom gelooft m2o5 sterk in een integrale aanpak van onze projecten waarbij wij samen met de opdrachtgevers in het maatschappelijk belang onze verantwoordelijkheden dragen.

 

m2o5 in het kort

m2o5 is een jonge enthousiaste organisatie die gespecialiseerd is in het vertalen en realiseren van gebruikerswensen tot een passende vastgoedontwikkeling. m2o5 denkt in totaal concepten waarbij creatie van een inspirerende omgeving voor werken, zorgen, wonen en leven centraal staat.

Of u nu moet herstructureren of nieuwbouw wil plegen, m2o5 biedt de mogelijkheid om alle werkzaamheden bij ons onder te brengen. Op deze wijze maakt u gebruik van alle kennis en disciplines van m2o5 terwijl u zelf en uw organisatie kan blijven focussen op de corebusiness.

Het unieke aan onze bedrijfsopzet is dat kunnen voorzien in de ontwikkeling, advisering, architectendiensten, begeleiding van de uitvoering en het beheer van vastgoed. Op deze wijze is onze betrokkenheid bij het eindproduct optimaal en krijgt u als de belegger, de klant en/of toekomstige gebruiker het beste resultaat.